Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για edessaikos
ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Διαφοροποιούνται τα δεδομένα στη μάχη της παραμονής,καθώς σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΠΟ, ο ΑΟ Καρδίας έχει 31 βαθμούς στο ενεργητικό του και όχι 33.
Η διαφορά των δύο βαθμών, όπως σημειώνεται από την ΕΠΟ, οφείλεται σε ποινή αφαίρεσης που είχε επιβληθεί από πέρσι στην ομάδα για όσα συνέβησαν στον αγώνα που δεν έγινε ποτέ κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Είναι χαρακτηριστικό πως η ΕΠΟ προχώρησε σε τροποποίηση και της σχετικής βαθμολογίας στην επίσημη ιστοσελίδα της, εμφανίζοντας τον ΑΟ Καρδίας με 31 και όχι με 33 βαθμούς.


Aναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ: 
"Υπόθεση: Μη τέλεση αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας, πρωτάθλημα Γ' Εθνικής Κατηγορίας 2016-2017, 7/5/2017.
Απόφαση: Απαλλάσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία Απόλλων Καλαμαριάς. Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέο το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΑΟ Καρδίας για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό της προκείμενης πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΟ Καρδίας:
α) ποινή απώλειας του αγώνα Γ' Εθνικής Κατηγορίας 2016-2017 μεταξύ των σωματείων Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 7/5/2017, με αποτέλεσμα 0-3 εις βάρος του σωματείου ΑΟ Καρδίας,
β) ποινή αφαίρεσης δύο (2) βαθμών από τον πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου,
γ) ποινή αφαίρεσης δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και
δ) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ.



Το ρεπορτάζ από εκείνο το παιχνίδι έλεγε πως ο Απόλλων Καλαμαριάς ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει την άνοδο στην Β'Εθνική.Πριν από την ενάρξη του αγώνα ο προπονητής της ομάδας της Καλαμαριάς, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, είχε φραστικό επεισόδιο με ανθρώπους της Καρδίας ενώ στη συνέχεια υπήρξε και συμπλοκή την οποία σταμάτησε η Αστυνομία και έκανε προσαγωγές,ενώ το ματς δεν έγινε ποτέ.Ο Δημήτρης Ψωμόπουλος του συνδέσμου Καβάλας έκλεισε το φύλλο αγώνος,ενώ η αποστολή της ομάδας της Καρδίας μάζεψε τα πράγματά της και αποχώρησε από το γήπεδο μετά από αυτό το περιστατικό.Μετά την εξέλιξη αυτή η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ήταν αυτή η οποία θα εκρίνε την τύχη του αγώνα, ο οποίος δεν πραγματοποιήθηκε. Όσα αναφέρθηκαν στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή είναι επιβαρυντικά για την ομάδα της Καρδίας,η οποία δεν προσήλθε στο γήπεδο, ενώ όσον αφορά τους Πόντιους δεν υπάρχει κάτι το ενοχοποιητικό στην έκθεση της ΔΕΑΒ.Παράλληλα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, η έκθεση της Αστυνομίας στην οποία ενδεχομένως να αναφέρεται το επιχείρημα, το οποίο είχε σαν συνέπεια την αποχώρηση των «πρασίνων». Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές το παιχνίδι είτε θα κατοχυρωθεί με 3-0 υπέρ των «κοκκινόμαυρων», με τον ΑΟ Καρδίας να τιμωρείται με αφαίρεση βαθμών, είτε θα διεταχτεί η επανάληψη του αγώνα, σε περίπτωση που κριθεί δικαιολογημένη η αποχώρηση της φιλοξενούμενης ομάδας από το γήπεδο.