Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για edessaikos
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Την Τρίτη 5/12/2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση όλων των εμπλεκομένων φορέων για τον αγώνα ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στις 13/12/2017 στην πόλη της Έδεσσας μετά από πρόσκληση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας.
Η Αστυνομική Διεύθυνση πρότεινε και αποφάσισε, χωρίς την σύμφωνη γνώμη των δύο συλλόγων, να μην επιτρέψει την μετακίνηση των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή και να φιλοξενήσει τους μεμονωμένους του οπαδούς στην θύρα 3 του γηπέδου, η οποία παραδοσιακά χρησιμοποιείται από τους οργανωμένους οπαδούς του Εδεσσαϊκού.
Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα και της βαρύτητας του ονόματος του Ηρακλή που τίθεται αντιμέτωπος με τον σύλλογό μας μετά από πολλά χρόνια, οι οργανωμένοι φίλαθλοί μας, μας είχαν ενημερώσει ότι επιθυμούν να παραστούν στον αγώνα της Τετάρτης 13/12/2017, με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και να χρησιμοποιήσουν, όπως πάντα, την θύρα 3.
Ζητούμε συγνώμη από τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας μας γιατί δεν καταφέραμε να πείσουμε τους υπεύθυνους της αστυνομίας για το δίκαιο του αιτήματός μας.
Με τα μέτρα που αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας ελπίζουμε ότι θα κυλήσουν όλα ομαλά στον αγώνα ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ευχόμαστε να πραγματοποιηθεί ένας αγώνας αντάξιος της ιστορίας των δύο συλλόγων.
Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να δώσουν βροντερό παρόν και να ενισχύσουν την ομάδα μας τόσο στον αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης όσο και στους υπόλοιπους αγώνες.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ !!!

Το Δ.Σ. του  ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ