Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για edessaikos
ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ & MANDYNAMIC MAZI ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE

O Eδεσσαικός εδώ και λίγες ημέρες απέκτησε έναν καινούριο και πολύ σημαντικό χορηγό - υποστηρικτή για την επόμενη χρονιά.Εδεσσαικός και Macdynamic ενώνουν τις δυνάμεις τους και προχωρούν μαζί,δυνατοί και ενωμένοι στην Football League 2.

Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα την MANDYNAMIC


Η MANDYNAMIC δημιουργήθηκε με σκοπό την παροχή υπηρεσιών βελτιστοποίησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας, πάντα προς όφελος των πελατών μας.
Οι αξίες οι οποίες μας διακρίνουν και οδηγούν στην επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων είναι η αποτελεσματικότητα και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, η συνέπεια στην εκπλήρωση των αναγκών των πελατών μας, την εμπιστοσύνη και την ακεραιότητα στις επαγγελματικές μας σχέσεις και ο σεβασμός στον πελάτη και στο ανθρώπινο δυναμικό που διαχειριζόμαστε.
Εξειδικευμένα τμήματα συμβουλευτικών υπηρεσιών εργασιακών, νομικών, λογιστικών και ασφαλιστικών θεμάτων άνευ επιπλέον οικονομικής επιβάρυνσης.
Οι συχνές επαγγελματικές διασκέψεις σε συνδιασμό με την λεπτομερή επιστημονική ανάλυση κάθε εργασιακού ζητήματος μας οδηγούν πάντα στα μέγιστα αποτελέσματα εξασφαλίζοντας έτσι μεγάλη επιτυχία σε κάθε συνεργασία.


Τι είναι η εκμίσθωση προσωπικού;


Ο δανεισμός ή η ενοικίαση εργαζομένων αποτελεί μια ευέλικτη μορφή απασχόλησης πλέον στην Ελλάδα.

Ως προσωρινή απασχόληση ορίζεται “η εργασία, η οποία παρέχεται σε άλλον εργοδότη (έμμεσος εργοδότης) για περιορισμένο χρονικό διάστημα από μισθωτό, ο οποίος συνδέεται με τον εργοδότη του (άμεσος εργοδότης) με σύμβαση ή σχέση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου

Γιατί να μισθώσετε το προσωπικό σας;


Αναλαμβάνουμε την διαδικασία πρόσληψης, την μισθοδοσία, τις άδειες, τα επιδόματα και δώρα, την έκδοση αποδείξεων πληρωμών, εργοδοτικές βεβαιώσεις, βεβαιώσεις αποδοχών κ.λ.π. την διαδικασία τυχόν απόλυσης. (Κατά την διάρκεια της απασχόλησης με τον εργαζόμενο η MANDYNAMIC μπορεί να συνάψει όσες συμβάσεις θέλει, εβδομαδιαίες, μηνιαίες κ.τ.λ. ενώ ο έμμεσος εργοδότης περιορίζεται μόνο σε τρεις. 
Δεν απασχολείται ο λογιστής ή το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας, ενώ παράλληλα η εταιρία αποδεσμεύει κεφάλαια που διατηρούσε για τις αποζημιώσεις.
Όλες οι εργοδοτικές, μισθολογικές και ασφαλιστικές διεκδικήσεις των εργαζομένων απασχολούν και επιβαρύνουν μόνο την MANDYNAMIC.
Ασφαλιστικές διαφορές του Ι.Κ.Α., έλεγχοι 5ετίας, 10ετίας καθώς και οι παρατηρήσεις του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας απασχολούν μόνο την MANDYNAMIC.
Η τιμολόγηση του συνολικού κόστους αποτελεί δαπάνη για την εταιρεία.
Η αποτελεσματικότητα της MANDYNAMIC και η υψηλή ποιότητα τεχνογνωσίας και επιστημονικής εφαρμογής των εργασιακών νόμων, εκμηδενίζουν τον κίνδυνο επιβολής προστίμων κατά οποιονδήποτε πιθανό έλεγχο.
Η ανανέωση του προσωπικού διατηρεί τον δυναμισμό και τον ενθουσιασμό του ανθρώπινου δυναμικού.

Η MANDYNAMIC διαθέτει Τεχνικό Ασφαλείας και Ιατρό Εργασίας συμβάλλοντας έτσι αποτελεσματικά στις διαδικασίες διαφύλαξης των άρθρων περί ασφάλειας και υγιεινής στους χώρους εργασίας.

Διαδικασία και ποιότητα διαχείρησης

Η διαδικασία των εργασιών μας εκφράζεται με:
α) την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων του Πελάτη ως προς τη στελέχωση της επιχείρησής του σε ανθρώπινο δυναμικό ώστε να καλύπτεται πάντα το ωράριο λειτουργίας του
β) την κατάρτιση πλήρους Φακέλου, ο οποίος αποδίδεται στον Πελάτη, είναι πάντα αναδιοργανωμένος και περιλαμβάνει τις Βεβαιώσεις Αποδοχών, τις Ατομικές Συμβάσεις του Προσωπικού, τα Συμφωνητικά, τον Πίνακα Προσωπικού - πάντα επικαιροποιημένο με τις αιφνιδιαστικές αλλαγές που μπορεί να προκύψουν - και το Τιμολόγιο
γ) την έγκαιρη ηλεκτρονική αποστολή της κάθε Τροποποίησης στο ΕΡΓΑΝΗ και την άμεση ενημέρωση του Φακέλου του Πελάτη
δ) τη σωστή εξαγωγή της μισθοδοσίας και την αποστολή ηλεκτρονικά στο ΙΚΑ των ΑΠΔ στο τέλος του μήνα. Στον Πελάτη στέλνονται αντίστοιχα οι Βεβαιώσεις Αποδοχών των εργαζομένων 
ε) την παρακολούθηση και τήρηση όλων των νομοθετικών διατάξεων που αφορούν την Ασφάλιση και Απασχόληση των Εργαζομένων.
Ιδιωτικό Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας


Εύρεση Εργασίας για όλους τους ανέργους εντελώς δωρεάν.
Αξιόλογηση υποψήφιου προσωπικού με βάση:
Ψυχομετρικό τεστ χαρακτήρα
Τεστ ευφυΐας (IQ)
Σχεδιασμός ατομικού προφίλ
Τεστ επαγγελματικών ικανοτήτων
Τεστ Επαγγελματικών Αξιών και Ενδιαφερόντων
Αξιολόγηση και πιστοποίηση επαγγελματικής εμπειρίας
Αξιολόγηση ψυχικής – κλινικής κατάστασης
Αναζήτηση ποινικού μητρώου
Σύνταξη ολοκληρωμένης έκθεσης Αξιολόγησης
Σχεδιάζουμε και καταγράφουμε εκ νέου τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας με βάση των αναγκών που μας δηλώνετε.
Βρίσκουμε για εσάς το ιδανικότερο προσωπικό, έτσι ακριβώς όπως το ονειρεύεστε, μια φορά για μια Ζωή.
MANDYNAMIC Μ.Ι.Κ.Ε.Π.Α.
Αρ. Αδείας Υπ. Εργασίας: 2117/56
Έδρα: 25ης Μαρτίου 7 , Έδεσσα
Τηλ. 2381 101171, fax 2381 100321

Ιδιωτικό Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας
Αρ. Αδείας Υπ. Εργασίας: 28153/476
Τηλ. 2381 100600 fax. 2381 101601

www.mandynamic.gr – info@mandynamic.gr