Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΗΣΙΟΥ.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε το απόγευμα η ομάδα Νέων που αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα τον Άρη Νησιού στο γήπεδο του Άγρα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι Νέοι, αν και δεν επέτρεψαν τον αντίπαλο να κάνει πολλές τελικές προσπάθειες, και πάλι λόγω απειρίας έδωσαν δύο εύκολα γκολ, αδικώντας τους εαυτούς τους για την εμφάνιση τους στο αμυντικό κομμάτι. Επιθετικά η ομάδα δεν είχε πολύ καλή κυκλοφορία και είχε λιγοστές ευκαιρίες για γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή. Αν και δέχτηκε ένα τυχερό γκολ, μετά από αλλαγή της πορείας της μπάλας στο τείχος, σε εκτέλεση φάουλ, είχε την προσωπικότητα να αντιδράσει. Με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και πρεσινγκ στη μεσαία γραμμή απέκτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφερε με δύο φάσεις να κλέψει τη μπάλα και με ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα να πετύχει δύο γκολ και να μειώσει σε 3-2. Μάλιστα είχε άλλες τέσσερις κλασικές ευκαιρίες να πετύχει και τρίτο τέρμα.
Απέναντι σε μία ομάδα που έχει στόχο την άνοδο στην Α1 κατηγορία και διαθέτει ένα από τα πιο ποιοτικά ροστερ της κατηγορίας, οι Νέοι μας έδειξαν ότι μπορούν να προβάλλουν αντίσταση και να βγάλουν θράσος και αγωνιστικότητα ως το τελευταίο λεπτό.
Από αυτά τα φιλικά τα μαθήματα για τα παιδιά είναι πολύτιμα και χρήσιμα για το πρωτάθλημα Νέων της Θεσσαλονίκης.
Ο επόμενος φιλικός αγώνας είναι την ερχόμενη Τετάρτη 20/9 εκτός έδρας με τον Ορφέα Ριζαριου.