Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για εδεσσαικοσ

ΝΕΟΙ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ-ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ: 2-4

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλεισοχώρι η ομάδα Νέων του Εδεσσαικού γνώρισε την ήττα με σκορ 2-4 από την ΑΕΚ Καρυώτισσας.
Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και μετά από δύο εβδομάδες προπονήσεων, οι Νέοι είχαν την ευκαιρία να κοντραριστούν με έναν πολύ καλό αντίπαλο, που πέρυσι βρέθηκε ένα βήμα πριν την Α1 κατηγορία, και να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες ενόψει του πρωταθλήματος Νέων στην ΕΠΣ Μακεδονίας.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα, ενώ ξεκίνησε τον αγώνα πατώντας καλά στο γήπεδο, παρουσίασε κάποιες στιγμιαίες αμυντικές αδυναμίες, στο ψηλό παιχνίδι κυρίως, που της στοίχισαν τρία εύκολα τέρματα από τους φιλοξενούμενους.
Στην επανάληψη και πάρα το γρήγορο γκολ που πέτυχε η Καρυωτισσα με το ξεκίνημα του παιχνιδιού, η εικόνα των Νέων ήταν σαφώς βελτιωμένη και αμυντικά και επιθετικά και η πίεση στην αντίπαλη ομάδα απέφερε δύο πολύ όμορφα γκολ με μακρινά σουτ των Φουδουλη και Κοπαιλα, ενώ σημειώθηκαν άλλες δύο καλές τελικές προσπάθειες προς την εστία της Καρυωτισσας. Έτσι το τελικό σκορ ήταν το 2-4.
Αυτό το πρώτο τεστ σίγουρα αποτελεί οδηγό για τον προπονητή της ομάδας Νεων κ. Στεργιοπουλο, για τα στοιχεία που πρέπει να βελτιωθούν στη συνέχεια της περιόδου προετοιμασίας.
Τον αγώνα παρακολουθησε και ο προπονητής της πρώτης ομάδας κ. Σαπανης, όπως και ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του Εδεσσαικου, αποδεικνυοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την ομάδα Νέων, αλλά και γενικότερα για την Ακαδημία.