Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για edessaikos
ΝΕΟΙ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ-ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ:1-3

Πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο παρουσίασε η ομάδα Νέων απέναντι στην Ελπίδα Εδεσσας στο φιλικό που έγινε στο Κλεισοχωρι.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Νέων ήταν πολύ καλά οργανωμένη στον αγωνιστικό χώρο και δεν δέχτηκε καμία σοβαρή απειλή από τους έμπειρους αντιπάλους της. Αμυντικά τα πήγε περίφημα, ενώ επιθετικά απείλησε μόνο με κάποιες στατικές φάσεις, χωρίς να ανησυχησει όμως την αντίπαλη εστία.
Στο δεύτερο ημίχρονο, και λόγω των πολλών αλλαγών, η ομάδα μέχρι να ξαναβρεί ρυθμό έχασε τη συνοχή της, αλλά παρόλα αυτά και πάλι δεν απειλούνταν με κλασικές ευκαιρίες. Το σκορ άνοιξε για την Ελπίδα στο 65' μετά από προσωπικό λάθος στην άμυνα και λίγο αργότερα μετά από μια μικρή σύγχυση λόγω απειρίας έγινε με πέναλτι το 0-2. Στο 80' από ένα κόρνερ με αφυλακτη κεφαλιά έγινε το 0-3. Επιθετικά και αφού μετά το 70' οι Νέοι βρήκαν ρυθμό και πάλι, έβγαλαν κάποιες γρήγορες επιθέσεις και ο Πέτκος στο 85' σε μια υποδειγματικη αντεπίθεση με πλασέ έκανε το 1-3.
Γενικα η ομάδα των Νέων στάθηκε καλά απέναντι στην Ελπίδα που θα κάνει πρωταθλητισμο στην Α κατηγορία, έχει ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία της και διαθέτει εμπειρία και ποιότητα σαν ομάδα.
Μπράβο στα παιδιά που με την πειθαρχία που τους διακρίνει και τη μεγάλη προσπάθεια καθημερινά στην προπόνηση δείχνουν να αφομοιωνουν τα στοιχεία που ζητά ο προπονητής τους.