Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για edessaikos
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε με τους αγώνες κατάταξης και τις απονομές το 11ο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ακαδημία Δήμητρα-Απόλλων 2005.Συμμετείχαν οι Ακαδημίες Δήμητρα/Απόλλων, Α.Ο.Τρίκαλα, Ολυμπιακός, Ολύμπικ Λάρισας, Ατρόμητος Αθηνών, Μαγνησιακός, Ακ. “Βουτυρίτσα” Ατρόμητοι Λάρισας, Εδεσσαϊκός, ΠΑΟ Διοικητηρίου Θεσσαλονίκης, Ατρόμητος Πτολεμαϊδας, Προμηθέας Λάρισας, Α.Ε. Κοζάνης, Σάντος Θεσσαλονίκης.
Στην 5η θέση τερμάτισαν οι Παίδες καθώς επικράτησαν του Ατρόμητου Πτολεμαίδας με σκορ 1-0.Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο Βαγγέλης Πέτκος.
Οι Προπαίδες τερμάτισαν στην 8η θέση καθώς στάθηκαν άτυχοι στην διαδικασία των πέναλτυ.Μετά το 5-5 της κανονικής διάρκειας οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτυ όπου η ομάδα από την Λάρισα κέρδισε με 5-4
Οι Junior κατέβαλαν την 12η θέση καθώς ηττήθηκαν από τα Τρίκαλα με 5-0.
Στα Τρίκαλα παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Εδεσσαικού Πέτρος Πασσαλής όπου και παρέδωσε το κύπελλο στην ομάδα του Ατρομήτου,ενώ το παρών όλο το τριήμερο των αγώνων έδωσαν ο Υπεύθυνος Ακαδημιών κ.Γιάννης Τρυφωνιδης και ο Ταμίας του συλλόγου κ.Αντώνης Ρυσαφης.


ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ