Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017


NEA ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
(ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)


Αγαπητοί γονείς,

Ο αθλητικός οργανισμός Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ σε συνεργασία με τον Ποδίατρο-Χειροπράκτη κύριο Ευάγγελο Δήμου-Ρουσουλέντζη (www.rousoulentsis.gr) προσφέρει σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου μας ΔΩΡΕΑΝ πελματογράφημα και μηχανική εκτίμηση κάτω άκρων.
Σκοπός της συνεργασίας είναι η αξιολόγηση όλων των αθλητών, έτσι ώστε να εντοπιστούν μηχανικά και σκελετικά προβλήματα των κάτω άκρων, όπως πλατυποδία, κοιλοποδία, ανισοσεκλία και άλλα.Προβλήματα που συχνά οδηγούν σε τραυματισμούς όπως διαστρέμματα, τενοτίτιδες, θλάσεις, πόνο στις φτέρνες, στα γόνατα και την μέση, πρόωρη κόπωση και μειωμένες επιδόσεις. 
Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί κινητική ανάλυση βάδισης με δυναμικό και στατικό πελματογράφημα, έλεγχος ανισοσκελίας, εκτίμηση ποδοκνημικής άρθρωσης με γωνιόμετρο και τέλος και μόνο εάν κριθεί απαραίτητο θα γίνει λήψη ειδικού προπλάσματος (καλούπι) από τα πόδια του αθλητή για την κατασκευή ειδικών εξατομικευμένων ορθωτικών πελμάτων.
Ο κύριος Δήμου θα βρίσκεται στα γραφεία του Εδεσσαικού, το Σάββατο 1 Απριλίου στις 10:00 π.μ. Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους προπονητές για να δηλώσουν συμμετοχή. Η παρουσία γονέων κρίνεται απαραίτητη για την ενημέρωσή τους. Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς το ύψος, το βάρος, το νούμερο παπουτσιού του παιδιού για την ολοκληρωμένη εξέτασή τους.   

            Με τιμή
ο Υπεύθυνος Ακαδημιών
    Γιάννης Τρυφωνίδης