Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.Πάμε να κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση για τη μέχρι στιγμής πορεία του Εδεσσαικού.
Η ομάδα μας έπειτα από το τέλος των 13 αγωνιστικών του πρώτου γύρου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 31 βαθμούς,έχοντας συγκάτοικο την Δόξα Μαυροβουνίου.
Μετρά 10 νίκες,1 ισοπαλία και 2 ήττες.
Εντός έδρας έχει κάνει το απόλυτο με 6 νίκες και εκτός έχουμε 4 νίκες,1 ισοπαλία και 2 ήττες σε 7 συνολικές εξόδους.
Ο Εδεσσαικός έχει σκοράρει 33 φορές και έχει δεχθεί 6 τέρματα,διαθέτωντας την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.
Έντεκα διαφορετικοί ποδοσφαιριστές έχουν σκοράρει για την ομάδα μας,δείγμα του ταλέντου και του πλουραλισμού που υπάρχει.
Πρώτος σκόρερ είναι ο Βαγγέλης Μεταξάς με 9 γκολ ενώ ακολουθούν ο Δημήτρης Λαφαζανίδης με 5,ο Τάσος Ταουσιάνης με 4,ο Γιώργος Παπαστεργίου και ο Γρήγορης Προύντσης με 3,ο Γιώργος Τσεγάνης,ο Γιώργος Κάρτζιος και ο Αλέξανδρος Βλαδοβίτης με 2 ενώ από 1 τέρμα έχουν πετύχει ο Στάθης Καράμπελας και ο Κώστας Παπαγεωργίου.
Το καλό ημίχρονο είναι το δεύτερο για την ομάδα μας καθώς από τα 33 συνολικά τέρματα τα 25 τα έχουμε σε αυτό το διάστημα.