Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για εδεσσαικος
ΝΕΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Την Πέμπτη ξεκινάει το μεγάλο τουρνουά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Βερμίου όπου θα συμμετέχουν τρείς διαφορετικές ηλικιακά ομάδες του Εδεσσαικού.Πιο συγκεκριμένα θα αγωνιστούν οι U11,U13 και η U15 της ομάδας μας.Από αύριο θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας www.edessaikos.gr και μια νέα στήλη που θα ονομάζεται ''Τουρνουά Ακαδημιών'' έτσι ώστε να μπορείται να ενημερώνεστε αναλυτικά για όλους τους αγώνες που θα δώσουν οι πιτσιρικάδες καθώς και για την τελική κατάταξη.
Στην U11 συμμέτεχουν 16 συνολικά ομάδες με τον Εδεσσαικό να κληρώνεται στο Group B όπου θα αντιμετωπίσει την Andros Football Academy,την Art Soccer School και την PAOK Diaplasis 2.
Στην U13 συμμετέχουν εξίσου 16 ομάδες.Η ομάδα μας κληρώθηκε πάλι στο Group B όπου αντίπαλοι θα είναι οι Michigan Soccer Academy,η FAS Naousa και η Nea Genia Asvestochoriou.
Τέλος η U15 κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τους Michigan Soccer Academy 2,τον Ermis Evosmou και τέλος την FAS Naousa.
Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ομάδες μας υπενθυμίζοντας προς όλους πως σημασία έχει το ταξίδι και λιγότερο το αποτέλεσμα.Αυτό που είναι σημαντικό είναι τα παιδιά να διασκεδάσουν και να γυρίσουν γεμάτα εμπειρίες.