Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για εδεσσαικος
ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ

Στους Προμάχους θα ταξιδέψει την Κυριακή η ομάδα μας.Πρόκειται για τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα για φέτος καθώς φτάσαμε αισίως στην 25η αγωνιστική του φετινού μαραθωνίου.
Οι Πρόμαχοι εαν και νεοφώτιστοι τα πήγαν περίφημα φέτος και διαθέτουν μια πολύ αξιόλογη ομάδα. Το έργο του Βασίλη Σαμαρά αποδίδει καρπούς ιδιαίτερα στην έδρα τους έχοντας ως τώρα απολογισμό 8 νίκες 2 ισοπαλίες και μόνο 2 ήττες από Αλμωπό και Αμπελειές.'Ηδη από εχθές ο Βασίλης Ασλανίδης έχει ξεκινήσει μια μίνι προετοιμασία όπου θα ολοκληρωθεί τις δύο επόμενες ημέρες.Σήμερα ως γνωστό υπάρχει ρεπό για τους Πράσινους ενώ αύριο πιθανότατα η ώρα προπόνησης να μεταφερθεί λιγο αργότερα καθώς στο Δημοτικό Στάδιο 'Εδεσσας θα αγωνιστεί η 5η με την 6η Περιφέρεια.Να τονιστεί πως ούτε το γήπεδο του Κλεισοχωρίου είναι διαθέσιμο για να προπονηθεί ο Εδεσσαικός καθώς την ίδια ώρα αγωνίζεται η Ελπίδα σε εξ'αναβολής παιχνίδι.
Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε επιβληθεί εύκολα με σκορ 4-0 ενώ το καλοκαίρι υπήρξε και ένα φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες όπου και πάλι είχαμε νικήσει με σκορ 0-3.Παρακάτω έχετε την ευκαιρία να θυμηθείτε τα goal και τις καλύτερες φάσεις του πρώτου αγώνα.