Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για εδεσσαικος
QUIZ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Προσπαθώντας να βελτιωσούμε τις παροχές που σας προσφέρουμε από την πλευρά μας,όσο το δυνατό περισσότερο ξεκινάμε μια νέα διαδικασία που θα έχει την μορφή διαγωνισμού.'Ετσι λοιπόν κάθε Κυριακή που η ομάδα θα αγωνίζεται εντός έδρας,όλη την εβδομάδα θα υπάρχει ένα quiz όπου οι δέκα (10) πρώτοι που θα απαντήσουν σωστά στην ερώτηση θα παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα δωρεάν.Επειδή θα βρεθούν κάποιοι καλοθελητές και θα πουν ότι αυτό το κάνουμε τώρα που τελειώνει το πρωτάθλημα,απλά θα τους απαντήσουμε ότι τώρα το σκεφτήκαμε.Σκοπός είναι να καθιερωθεί και για του χρόνου και να γίνει θεσμός,κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί από εσάς με την ανταπόκριση που θα δείξετε.Συνήθως οι ερωτήσεις θα έχουν να κάνουν με το πρόσφατο παρελθόν ενώ οι απαντήσεις θα δίνονται με 3 διαφορετικούς τρόπους,όπως βολεύει τον καθένα.
1ος τρόπος:Αποστολή της απάντησης μέσω μηνύματος στο κινητό.Στέλνετε την απάντηση και το ονοματεπώνυμο σας στο 6974144390 με κανονική χρέωση.
2ος τρόπος:Aποστολή της απάντησης μέσω email στο officialedessaikos@gmail.com.Στέλνετε την απάντηση και το ονοματεπώνυμο σας.
3ος τρόπος:Aποστολή της απάντησης μέσω μηνύματος στο facebook στο Εδεσσαϊκός F.C - Official.

Θα ξεκινήσουμε από αυτή την εβδομάδα με τον αγώνα κόντρα στον 'Αρη Λουτρακίου.
Οταν συμπληρωθεί η δεκάδα των νικητών θα ανακοινωθεί από το site ενώ την Κυριακή θα υπάρχουν τα ονόματα τους,στην είσοδο του σταδίου,όπου με την αστυνομική ταυτότητα ή κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο θα εισέρχονται δωρεάν.


ΕΡΩΤΗΣΗ : Πόσο είχε λήξει η τελευταία αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο 'Εδεσσας ''Φόρης Γεντζής'' μεταξύ του Εδεσσαικού και του Άρη Λουτρακίου?