Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Αποτέλεσμα εικόνας για εδεσσαικος
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ολοκληρώθηκε εχθές το απόγευμα η προετοιμασία της ομάδας μας εν'όψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας.Η προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του Κλεισοχωρίου ήταν μικρότερης διάρκειας με τον προπονητή Βασίλη Ασλανίδη να δουλεύει κυρίως κάποιες στημένες φάσεις.Ακολούθησε ολιγόλεπτη ομιλία ενώ το ραντεβού των ποδοσφαιριστών ανανεώθηκε για τις 13:15 την Κυριακή όπου και θα συγκεντρωθεί η αποστολή.
Εκτός αποστολής θα μείνει για ένα ακόμα παιχνίδι ο Δημήτρης Σαββαίδης όπου ταλαιπώρείται από χτύπημα στο πόδι εδώ και ενάμιση μήνα.Τις τελευταίες μέρες πάντως του έχει τοποθετηθεί νάρθηκας,είναι καλύτερα και ελπίζουμε από εβδομάδα να ενσωματωθεί στην ομάδα.
Στα υπόλοιπα νέα ο Βασίλης Ασλανίδης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα,εξέφρασε την ικανοποίηση του από τον ζήλο της προπόνησης ενώ ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν επαγγελματική νοοτροπία,σοβαρότητα και ανάλογη εικόνα στο παιχνίδι.
Είμαστε σίγουροι ότι όλα τα παραπάνω τα αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές αλλά και απολύτως πεποισμένοι ότι για άλλη μία Κυριακή θα τα δώσουν όλα και θα μας κάνουν περήφανους.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ,Θεολόγου με βοηθούς την κ.Κουπαράνη και τον κ.Αλμαλιώτη.