Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΡΑ

Μιά νίκη που έχει ανάγκη όσο τίποτα άλλο,θα διεκδικήσει η ομάδα μας την Κυριακή αντιμετοπίζοντας στο Δημοτικό Στάδιο 'Εδεσσας''Φόρης Γεντζής'' τον 'Αρη Αμπελειών.
Μετά το πατατράκ της Τετάρτης στα Γιαννιτσά,ο Εδεσσαικός καλείται να το ξεπεράσει όσο το δυνατό γρηγορότερα και να επιστρέψει στις νίκες,να διευρύνει το σερί των νικών του στο πρωτάθλημα και να περιμένει κάποιο στραβοπάτημα στις δύσκολες αναμετρήσεις που έχουν ο Αλμωπός Αριδαίας και ο Ηρακλής 'Ασπρου.
'Ολοι στρώθηκαν στην σκληρή δουλειά για να ξαναβρούν την χαμένη ταυτότητα και να επανέλθει η ομάδα στο αγωνιστικό τέμπο που είχε το προηγούμενο διάστημα.
Είναι δεδομένο ότι όλοι στην όμαδα ψάχνουν μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα για να επανέλθει η ηρεμία.Την Πέμπτη υπήρχε αποθεραπεία για αυτούς που αγωνίστηκαν ενώ σήμερα Παρασκευή πραγματοποιήθηκε προπόνηση στο γήπεδο του Κλεισοχωρίου.
Ο προπονητής Βαγγέλης Ντίσιος θέλοντας να αποσυμφορίσει τους παίκτες του έδωσε ρεπό για το Σάββατο ενώ το νέο ραντεβού ορίστηκε την Κυριακή στις 13:30