Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015


ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙΚΟ
  Αποτέλεσμα εικόνας για εδεσσαικος Αποτέλεσμα εικόνας για ζακυνθος ΟΜΑΔΑ


Στους ρυθμούς του μεγάλου φιλικού κινούνται πλέον όλοι στην διοίκηση του Εδεσσαικού.
'Επειτα από μεγάλες προσπάθειες βρέθηκε τελικά λύση και έτσι όλοι οι φίλαθλοι του Εδεσσαικού αλλά και της ευρύτερης περιοχής θα έχουν την δυνατότητα να παρακουλουθήσουν ένα πολύ μεγάλο φιλικό ανάμεσα στην ομάδα μας και την Ζάκυνθο.
Ο αγώνας έχει οριστεί για την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00.Σίγουρα μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο φιλικό καθώς ο αντίπαλος αγωνίζεται στην football league.
Για την ομάδα μας πρόκειται για το πιο δυνατό τεστ μέχρι τώρα όπου το προπονητικό team θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσει τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας σαφώς με έναν πιο δύσκολο αντίπαλο.
Το φιλικό ανάμεσα στις δύο ιστορικές ομάδες αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο με το Δημοτικό Στάδιο ΄΄Φόρης Γεντζής΄΄να ξαναζεί έντονες στιγμές του παρελθόντος.
Η ομάδα της Ζακύνθου προετοιμάζεται αυτήν την περίοδο στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Λίθος στην περιοχή του Παλιού 'Αγιου Αθανάσιου στο  Καιμάκτσαλαν.
Το αστέρι της είναι o Ζαουάντ Ζαιρί διεθνής Μαροκινός με πολλές συμμετοχές και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του Champions League.
Η διοίκηση του Εδεσσαικού ήδη έχει φροντίσει την μεταφορά της αποστολής της Ζακύνθου ενώ θέλοντας να προβάλει ακόμα περισσότερο το γεγονός,εκτύπωσε και αφίσες που θα κολληθούν σε κεντρικά σημεία και καταστήματα της πόλης.
Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 17:00 και η τιμή του εισητηρίου θα είναι 5 ευρώ.