Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Με δύο προπόνησεις ολοκληρώθηκε η 15η ημέρα της προετοιμασίας.Φυσική κατάσταση το πρωί και πολλές ασκήσεις με την μπάλα το απόγευμα.Παλιοί και νέοι έχουν γίνει ένα.Εξάλλου με τον υγιή ανταγωνισμό όλοι μπορούν να βελτιωθούν και να γίνουν καλύτεροι.Όλοι δείχνουν να καταλαβαίνουν την καινούρια νοοτροπία που θέλει να περάσει ο προπονητής και ότι μόνο με την σκληρή δουλειά τον σωστό επαγγελματισμό και την αφοσίωση στο κοινό στόχο θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στα υπόλοιπα νέα εργασίες θα πραγματοποιηθούν τις προσεχές ημέρες  τόσο στα αποδυτήρια της ομάδας όσο και στα γραφεία των προπονητών.Η δίοικηση πήρε την απόφαση αυτή,θέλοντας να κάνει πιο εύχαριστο τον χώρο που περνάνε αρκέτες ώρες τα άτομα της ομάδας.
Παράλληλα η διοίκηση ψάχνει να βρει την κατάλληλη ημερομηνία ώστε να παρουσιάσει τον προπονητή και τον γενικό αρχηγό στους δημοσιογράφους της πόλης.Οι παραπάνω θα δεχθούν ερωτήσεις και θα αναλύσουν το πλάνο που θα κινηθεί η ομάδα για φέτος.
Στις 16:00 θα αναχωρήσει αύριο η αποστολή όπου οι ποδοσφαιριστές θα φορέσουν για πρώτη φορά την νέα καλοκαιρινή στολή εξόδου δείχνοντας μια ωραία εικόνα προς τα έξω.Θα υπάρχει αναλυτικό και πλούσιο φωτορεπορτάζ.