Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ – ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 0-3

Με 0-3 επικράτησε ο Εδεσσαικός των Προμάχων στο δεύτερο επί σειρά φιλικό.
Το συγκρότημα του Βαγγέλη Ντίσιου έδειξε από την αρχή την ανωτερότητα του μέσα στο γήπεδο έχοντας τον πλήρη έλεγχο.Στο πρώτο ημίχρονο ο Εδεσσαικός έπαιξε με ένα καθαρό 4-2-3-1.Κάτω από τα δοκάρια έκατσε ο Κατρατσέας,Παπαηλίας και Ουζούνης ήταν οι δύο στόπερ,δεξί μπακ ο Σαββαίδης ενώ από την αριστερή πλευρά ο Παπουλίδης.Το ντεμπούτο με τα πράσινα έκανε ο Σερέτης που μαζί με τον Μούλα ήταν στα χαφ.Από την δεξιά πλευρά έπαιξε ο Χωραφάς ενώ από την αριστερή ο Φουδούλης αφήνωντας πολύ καλές εντυπώσεις και οι δυό τους.Σε ένα ρόλο πιο ελεύθερου δεκαριού έπαιξε ο Παλημάνης ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Γκότσης.Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με 10 αλλάγες.Ο μόνος που δεν αντικαταστήθηκε ήταν ο Ουζούνης.Τερματοφύλακας έπαιξε ο Σαρακινλής στα άκρα οι πιτσιρικάδες Χαραλάμπους και Μπαμπατζάνης και σαν στόπερ ο Τomica Petrov που για άλλη μια φορά έδειξε την ποιότητα και την κλάση του.Στα χαφ πέρασαν οι Βοτάρης και Χότζιας,αριστερά της επίθεσης ο Μηλιάδης,δεξία ο Δημητριάδης ενώ μπροστά οι Μεταξάς και Λαφαζανίδης.
Το 0-1 διαμορθώθηκε στο 25λεπτό μετά από γλυκιά σέντρα του Σαββαίδη και γυριστό σουτ του Γκότση.Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου  μετά από άριστη συνεργασία των Δημητριάδη Μεταξά και Λάφα,ο τελευταίος έστρωσε την μπάλα στον Μηλιάδη για να κάνει το 0-2.
Το 0-3 έγινε στο 56λεπτό με σουτ από τον Μεταξά έπείτα από νέα ασιστ του Λάφα.

Παραλειπόμενα
Πολλοί επιφανείς Εδεσσαίοι στο γήπεδο των Προμάχων.Ανάμεσα τους οι κύριοι Νεσλεχανίδης,Βέττας,Σεραφείμ που δεν χάνουν ούτε φιλικό.
Γλυκίσματα και φρούτα είχαν την δυνατότητα να γευτούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κατά την επιστροφή τους στο λεωφορείο.Άλλη μια κίνηση της διοίκησης Τζέπτιμπη που δείχνει ότι φέτος αλλάζουν πολλά πράγματα στην ομάδα.
Έναν παλιό  γνωστό και φίλο αντιμετώπισε σήμερα η ομάδα.Τον Βασίλη Σαμαρά ο οποίος είναι παίκτης-προπονητής στην ομάδα των Προμάχων.
Επόμενο φιλικό την Κυριακή με τον Εορδαικό στην Έδεσσα.

Η διοίκηση του Εδεσσαικού  ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενεία και την διεξαγωγή του φιλικού την ομάδα των Προμάχων και της εύχεται για το νέο πρωτάθλημα τα καλύτερα.